ADN Girona
Autismo
Especializados en los Trastornos del Espectro Autista
Trabajamos para el desarrollo de las habilidades comunicativas y sociales.
Diversidad Funcional
Capacidades diversas
Respondemos a la gran mayoría de trastornos del desarrollo que afectan durante la edad escolar y en el proceso de transición a la edad adulta.
Neurodesarrollo
Experiencia y Evidencia
Nuestras intervenciones están basadas en la evidencia científica del Neurodesarrollo.

Autismo, Diversidad Funcional, Neurodesarrollo

ADN Girona es un centro de intervención especializado en los Trastornos del Espectro Autista (TEA) y otros trastornos del desarrollo. El Equipo ADN colabora con diferentes entidades, asociaciones y centros de intervención especializada.

Noticias

Les autoritats són conscients d'aquestes dades?

Càtedra Autisme Universitat de Girona Estem a finals de curs! Ja has arribat a aquest punt amb els alumnes més complexes? Vols estar a punt per començar al setembre amb tots els recursos necessaris? Apunta't al taller pràctic per treballar amb persones amb autisme. Leer más ...

Segur que molts de vosaltres heu vist aquest TED de la Temple Grandin. Si no heu tingut la oportunitat, és totalment imprescindible per tenir una bona injecció d'energia positiva sobre l'autisme. Es pot subtitular en la llengua que vulgueu!

Leer más ...

Avui ha estat un gran dia. Amb la defensa de la meva tesi s'acaba una llarga etapa. Agraeixo a tots els que meu donat suport i al gran equip humà que tinc al darrera, però sobretot a les super mares i els super pares que tenen cura i es preocupen perquè els seus fills avancin cada dia. Mil gràcies!

Interessant dispositiu per detectar crisis epilèptiques!